Általános információk

Versenykiírás

A Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap versenyének célja, hogy megtalálja az elmúlt év legjobb turisztikai kommunikációs projektjeit.


KI PÁLYÁZHAT?

Bármilyen turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezet vagy cég (például utazási irodák, légitársaságok, aquaparkok, gyógy-, és élményfürdők, nonprofit szervezetek, tourinformok, turisztikai hivatalok, TDM-szervezetek, egyesületek, nemzeti parkok, szállodák, más szolgáltatók), továbbá az általuk megbízott kreatív és reklámügynökségek.


MILYEN PÁLYAMUNKÁKKAL LEHET NEVEZNI?

A versenyre várunk minden hazai, 2016. február 28. és 2017. február 24. között turisztikai céllal megvalósult kommunikációs projektet.

A versenykiírást ide kattintva töltheti le.

MI AZ IRÁNYTŰ 2017 NEVEZÉSI HATÁRIDEJE?

A nevezés határidő: 2017. március 3. péntek 18.00  

NEVEZÉSI DÍJ:

11 900 Ft + áfa / nevezés


A nevezés fizetési kötelezettséggel jár. A nevezési díj befizetésének hiányában a pályázati anyagok nem zsűrizhetők.

A pályázati anyagok beérkezése után kiállított számla alapján a nevezési díjat banki átutalással kell befizetni. A nevezést követően e-mailben és postai úton átutalásos számlát küldünk. A kiállított számlák fizetési határideje 2017. március 17.

A versenyre csak olyan cégektől és jogi személyektől van módunkban nevezést elfogadni, amelyeknek a nevezés beérkezésének napján nem áll fent semmilyen tartozásuk a Professional Publishing Hungary Kiadó Kft​-val szemben!